ETKİNLİKLER

Etkinlikler

Derneğimizin Özel Öğretim Kurumları Programlar Dairesi Şube Müdürü Sayın Ahmet Şivan Akdağ ile derneğimiz tarafından hazırlanmakta olan yeni "Bale Müfredatı" için gerçeklestirilen çalıştay.

Etkinlikler

Derneğimizin Özel Öğretim Kurumları Programlar Daire Başkanı Sayın Hasan Erdem ile dernegimiz tarafından hazırlanmakta olan yeni "Bale Müfredatı" üzerine gerçekleştirdiği toplantı.

Etkinlikler

Derneğimiz, Yönetim Kurulu üyelerinin özverili çalışmalarıyla Talim Terbiye Kurulunda yeni bale müfredat programlarının onaylanmasıyla, büyük bir başarıya imza atmış olmanın gururunu yaşamaktadir. Emeği geçen tüm bale okulları kurucu, müdür ve öğretmenlerine teşekkür ederiz. Müfredat programlarımızı değerlendirip uygun görmüs olan Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına da teşekkürü borç biliyoruz. Yeni müfredat programlarıyla Türkiye'de bale eğitiminde birlik ve bütünlük sağlayıp, bale sanatını daha ileri noktalara taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz.

Bale Sanatçıları Dernegi Genel Kurul Toplantısı